23247
post-template-default,single,single-post,postid-23247,single-format-video,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Press Pause and Play

Welkom thuis. Waar technologie u niet vermoeit maar net tot rust laat komen.

Alles is digitaal beschikbaar. Inclusief wijzelf. Het is daarom des te aantrekkelijker om even helemaal te ontkoppelen en alleen nog maar aandacht te besteden aan de mensen die het dichtst bij ons staan. Technologie zou ons dus niet alleen ‘slimme’ manieren moeten bieden om verbonden te zijn, technologie moet ons juist helpen ontsnappen aan het alledaagse, zodat we ons op die waardevolle, intieme momenten kunnen richten.

En om dit te bereiken, heeft technologie eigenlijk maar één doel: de essentiële taken perfect uitvoeren. Zoals een onberispelijke set luidsprekers die de gave bezit om vertrouwde muziek zo te laten klinken dat het voelt alsof u de muziek voor het eerst hoort. Of de televisie in de huiskamer die het hele gezin samenbrengt op die ene plek, hier en nu, waar iedereen ontspant en dezelfde ervaring deelt, in plaats van allemaal voor een eigen scherm te zitten.

DE NIEUWE BEOVISION ECLIPSE

Zo nu en dan vallen alle puzzelstukjes op hun plaats en ontstaat er iets zeldzaams en spectaculairs. Het doel van de BeoVision Eclipse was duidelijk: beelden zo levensecht laten samensmelten dat ze bijna onwerkelijk lijken en een geluid zo krachtig dat het letterlijk tot leven komt. Het was niet gemakkelijk, maar het resultaat is eigenlijk vrij eenvoudig. We hebben de ultieme tv ontworpen. Met de combinatie van de schoonheid van OLED 4K beeldkwaliteit en ’s werelds beste tv-geluidssysteem weet de nieuwe BeoVision Eclipse de tv-ervaring voorgoed te veranderen.

DE NIEUWE BEOLAB 50

De nieuwe BeoLab 50 is een hoogwaardige actieve luidspreker waarin revolutionaire geluidstechnologie, elegantie en minutieus vakmanschap elkaar vinden. De BeoLab 50 is onze eerste luidspreker die direct voorkomt uit de baanbrekende BeoLab 90, die een geheel nieuwe standaard voor state- of-the-art luidsprekers heeft gedefinieerd. De BeoLab 50 is net zo weergaloos en geraffineerd als zijn grensverleggende voorganger waarvan verschillende functies en innovatieve technologieën ook in de BeoLab 50 zijn geïntegreerd.

Bereid u voor op maatwerk en een oorstrelende performance voor alle manieren waarop u thuis van muziek kunt genieten: Luisteren op de audiofiele sweet spot, onvergetelijke huisfeestjes of een uitzonderlijke bioscoopbeleving dankzij uw tv van Bang & Olufsen.

NIEUWSGIERIG?

BeoVision Eclipse en BeoLab 50 zijn nu te zien in onze showrooms. Laat ons weten wanneer u langskomt, zo kunnen wij ervoor zorgen dat u werkelijk de tijd even uit het oog verliest. Meer info vindt u op de productpagina’s van de BeoVision Eclipse en de BeoLab 50.

BewarenBewaren

BewarenBewaren