23412
post-template-default,single,single-post,postid-23412,single-format-video,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Nieuw: Harmonies Collectie

In de nieuwste Harmonies collectie wordt het typisch Scandinavisch koude en minimalistische design van Bang & Olufsen gecombineerd met een subtiele toets van natuurlijke groentinten. De collectie bestaat uit een selectie van vijf zorgvu ldig geselecteerde draadloze luidsprekersystemen van Bang & Olufsen. De Harmonies Collectie is het nieuwste aanbod op het gebied van alternatieve stijlkeuzes die passen bij de huidige designtrend van gewaagdere, kleurrijkere interieurs.

EEN VLEUGJE HARMONIE

Het design van de Harmonies Collectie is gebaseerd op de rijke, natuurlijke kleur Infantry Green. Op aluminium oppervlakken zal de kleur Infantry Green variëren van een donkere gouden tint tot een prachtige kleur groen, afhankelijk van de reflecties en de intensiteit van het licht. Ook de stoffen die we voor de collectie hebben gebruikt, zijn een lust voor het oog; afhankelijk van het perspectief en het licht ontstaat er een kleurschakering variërend van groen tot aardachtig bruin.

Op dit moment veroveren trends geïnspireerd op de natuur de wereld van interieurdesign. Met groentinten en donkere aardetinten wordt er een nieuwe sfeer gecreëerd voor de inrichting van uw huis. De aardse en lommerrijke kleurschakeringen die overal terugkomen in de kleur van de muren, meubels en woonaccessoires geven het gevoel van een stadstuin.

„Bang & Olufsen neemt doorlopend trends waar, gaat ermee aan de slag en geeft er een duidelijk eigen draai aan. We streven er altijd naar om een modern en tijdloos object te creëren. I n dit geval ontwikkelden we onze eigen kleur groen met een monochromatisch uiterlijk dat in alle verschillende materialen terugkomt. Visueel gezien wordt het product zo een geheel”, aldus Kresten Bjørn Krab – Bjerre , Concept Manager bij Bang & Olufsen.

SHADES OF GREEN

De naam Harmonies is afgeleid van het woord ‘harmonie’, een woord dat verwijst naar een wel-geordend en aan-ge-naam aan-doend ge-heel van verschillende elementen. Net zoals harmonie in de natuur of muziek passen de draadloze luidsprekers van de Harmonies Collectie niet all een qua uiterlijk bij elkaar, maar werken ze op technisch gebied ook nog eens perfect samen.

De luidsprekers zijn uitgerust met de Bang & Olufsen multiroom – functionaliteit, waarmee u de luidsprekers in verschillende kamers verschillende muziekgenres kunt laten afspelen of juist dezelfde melodie door het hele huis kan laten klinken .

Dankzij de uitstekende geluidsprestaties en optimale connectiviteit met grenzeloze plaatsingsvrijheid – in combinatie met nieuwe kleuren – is de Hamonies Collectie ontworpen vo or een modern en flexibel leven. Deze draadloze luidsprekersystemen zijn eenvoudig aan te passen aan het ritme van het dagelijks leven en verschillende interieurstijlen.

DE HARMONIES COLLECTIE

BeoSound 1 en BeoSound 2 in groen geanodiseerd aluminium van Infantry Green. BeoPlay A9 heeft een messing aluminiumring, infantry green geweven voorkant van Kvadrat-stof en houten poten van gerookt eikenhout. BeoPlay M5 met geborsteld infantry green aluminium bovenwerk en infantry green geweven Kvadrat-materiaal. Ook is er BeoSound 35 met messing aluminium kast, groene stof in infantry green en zwarte aluminium tafelstandaard.

ERVAAR HET IN DE SHOWROOM

Kijken naar video is één ding, maar om het in levende lijve mee te maken is een compleet ander verhaal. Dan komt de combinatie van design, vakmanschap en akoestiek tot leven en raken al uw zintuigen van verbazing overweldigd. We hopen u binnenkort te mogen begroeten in één van onze experience centers in Tilburg of ‘s-Hertogenbosch — om u het echte werk te laten zien.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren