23925
post-template-default,single,single-post,postid-23925,single-format-video,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

NIEUW: Bronze Collection

Het materiaal brons wordt al duizenden jaren bewonderd vanwege de diepe reflectie van het oppervlak. Onze limited edition Bronze Collection eert de schoonheid van brons. Met subtiel reflecterende oppervlakken voegt elke draadloze luidspreker uit de collectie elegantie en warmte toe aan elke ruimte. Dag en nacht, ieder seizoen en elk jaar blijft de bronzen kleur neutraal – het brons behoudt zijn elegantie en pracht, wat de trends en mode ook zijn.

Transformeer allereerst uw interieur in iets ongewoons met vol en ruimtelijk, kamervullend geluid. BeoPlay A9 biedt multiroom-functionaliteit en is nu beschikbaar met een in het oog springende bronskleurige aluminium ring die de gehele ronde rand omlijnt.

Een ware geluidsrevolutie: dat is BeoSound Edge. Magische interactie en tijdloos design komen samen om echte akoestische innovatie te creëren. Een hoogwaardig gepolijste, bronskleurige, ronde aluminium behuizing maakt de ervaring compleet.

BeoSound 1 is een draadloos multiroom luidsprekersysteem met indrukwekkend 360-graden-geluid en een gestroomlijnde bronskleurige kegelvormige buitenkant. Waar u hem ook plaatst, het design is van alle kanten fascinerend.

BeoSound 2 is een krachtige 360-graden multiroom-luidspreker met krachtige prestaties en een hoogwaardige kegelvormige aluminium behuizing in de kleur brons. Vult elke kamer met helder en warm geluid vanuit elke positie.

Ontworpen voor uw inrichtingsstijl – BeoPlay M5 is een krachtige, draadloze, multiroom-luidspreker met True360-geluid en een bovenzijde van fraai aluminium in de kleur brons met een wollen cover van Kvadrat.

Warme, zachte tonen gaan hand in hand met de strakke lijnen en levendige geluidskwaliteit in de nieuwe Bronze Collectie. De beeldend kunstenaar 30000fps en geluidsontwerpers van Ithaca hebben dit alles tot leven gebracht.

Zij houden zich in hun werk bezig met de emotionele resonantie van de collectie, de reflecterende kracht van bronzen tinten en de krachtige audiomogelijkheden. Abstracte vormen dansen en bewegen; zinnenprikkelende loops vormen, komen samen, vervormen en hervormen. Het eindresultaat is een zeer interessante interpretatie van onze krachtige draadloze luidsprekers – op briljante wijze écht.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren