23215
post-template-default,single,single-post,postid-23215,single-format-video,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Nieuw: BeoVision Eclipse

Bang & Olufsen staat bekend om zijn design, akoestiek en vakmanschap. BeoVision Eclipse, de eerste door Bang & Olufsen en LG Electronics gezamenlijk ontwikkelde televisie, bouwt voort op deze mogelijkheden, waarbij de OLED-tv technologie van LG Electronics zorgt voor absolute zwarttinten en oneindige contrastverhouding met een groot dynamisch bereik. “De ultieme tv-beleving”, vertelt Stefan K. Persson – Executive Vice President bij Bang & Olufsen Home.

 

“Het geluid is meer dan de helft van het beeld”. Deze woorden liggen aan de basis van de identiteit van Bang & Olufsen en de BeoVision Eclipse is een afspiegeling van het design en de superieure akoestiek die geassocieerd worden met Bang & Olufsen. De nieuwe tv is voorzien van een 3-kanaals SoundCenter en zijn uiterlijk is een combinatie van glas met gekleurde stof of aluminium. En voor het eerst is er gebruikgemaakt van de OLED-tv technologie van LG Electronics.

Deze technologie is vermaard omdat hij het mogelijk maakt de meest levensechte beelden te reproduceren, dankzij de revolutionaire dimming op pixelniveau die zorgt voor perfecte zwarttinten, oneindig contrast en een uitgebreid kleurenpalet.

“Door de OLED-tv technologie van LG Electronics te combineren met de ervaring van Bang & Olufsen, hebben we een nog beter product gemaakt en de ultieme tv-beleving gecreëerd. Daarom hebben we gekozen voor de naam ‘Eclipse’ – twee uitstekende voorwerpen ontmoeten elkaar en maken samen iets wat nog spectaculairder en mooier is”, aldus Stefan K. Persson.

 

BANG & OLUFSEN AKOESTIEK, DESIGN EN VAKMANSCHAP

BeoVision Eclipse is zowel een televisie als een muzieksysteem, gepresenteerd in een uitgebreide oplossing. Het geïntegreerde en met zijn 450 watt zeer krachtige 3-kanaals SoundCenter van de tv biedt zowel stereoprestaties als middenkanaal, waarmee het de meeste geïntegreerde oplossingen en soundbars op de markt voorbijstreeft. Door ook nog internetradio en muziekstreamingdiensten te integreren wordt de BeoVision Eclipse een muzieksysteem op zich.

Als u ervoor kiest om extra luidsprekers te gebruiken via de geïntegreerde surroundsounddecoder, dan komen de geluidsprestaties van het middenkanaal van de tv overeen met elk van de high-end Bang & Olufsen BeoLab-luidsprekers. U kunt dus een overweldigende bioscoopervaring in uw eigen huis beleven.

Het ontwerp bouwt voort op het klassieke Bang & Olufsen ideaal van esthetische eenvoud, waarin het belang van geluid vooropstaat; het smalle glazen oppervlak loopt door onder het SoundCenter, dat op zijn beurt aan weerskanten van het scherm verdergaat. Dit levert een paar interessante contrasten op – tussen beeld en geluid, slankheid en volume. Tegelijkertijd integreert het ontwerp op natuurlijke wijze alle elementen in een aantrekkelijk ontwerp.

De gemotoriseerde vloerstand maakt de BeoVision Eclipse nog specialer. Met een druk op de knop kunt u de tv geluidloos over de vloer verplaatsen, alsof hij naar u toe zweeft. Waar u ook zit, u kunt de tv altijd aanpassen aan uw positie, zodat niet alleen de kijkervaring verandert, maar de gehele inrichting van de kamer. Naast de vloerstand kan de BeoVision Eclipse ook worden geplaatst op een gemotoriseerde of handmatige muurbeugel.

U kunt een persoonlijke stempel op het ontwerp drukken, aangezien u de voorkant van de luidspreker naar eigen keuze vorm kunt geven door te kiezen voor ofwel aluminium of gekleurde stoffen. De tv kan de aandacht trekken of soepel in de omgeving opgaan, afhankelijk van de keuze van de eigenaar.

 

MEER DAN EEN TV

Alles wordt bediend met één enkele afstandsbediening, de BeoRemote One en u kunt veel naar eigen wens instellen; door gedurende drie seconden op één van de ‘MyButton’ knoppen te drukken, kunt u toegang tot een bron opslaan, waardoor u een shortcut maakt naar content of apparaten – bv. streamingdiensten, persoonlijke content of een Blu-ray-speler.

“Bij Bang& Olufsen streven we ernaar met onze klanten mee te groeien en producten te leveren die in hun leven passen. BeoVision Eclipse is in veel opzichten een flexibele oplossing voor de moderne consument en vertegenwoordigt een grote sprong voorwaarts in de manier waarop wij tv’s maken. U kunt op elk moment bepalen hoe u het wilt hebben”, vertelt Stefan K. Persson.

 

HET EERSTE RESULTAAT VAN DE SAMENWERKING TUSSEN LG ELECTRONICS EN BANG & OLUFSEN

BeoVision Eclipse is het eerste resultaat van de strategische samenwerking tussen Bang & Olufsen en LG Electronics met betrekking tot de ontwikkeling en productie van een reeks nieuwe Bang & Olufsen tv’s. Dankzij dit partnerschap kan Bang & Olufsen zich richten op zijn kernvaardigheden design, vakmanschap en akoestiek, en deze combineren met het technologische leiderschap van LG Electronics op het gebied van OLED-tv technologie, met inbegrip van hun kwaliteiten op het gebied van webOS en 4K-videoverwerking.

 

BENIEUWD?

Hij is verkrijgbaar in 55 en 65 inch met elegante mogelijkheden voor plaatsing op de vloer en bevestiging aan de muur. Kom vandaag nog langs in onze showrooms om de magie van de BeoVision Eclipse zelf te ervaren. BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren