22618
post-template-default,single,single-post,postid-22618,single-format-video,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Nieuw: BeoVision 14

De televisie oogt in eerste instantie wellicht vertrouwd, maar schijn bedriegt, want alles aan zowel de binnen- alsook de buitenkant is helemaal anders.

MODERN

Dit is een eigentijdse televisie met een geraffineerd nieuw uiterlijk die de beleving van televisie, zoals we die tot nu toe kennen, vele malen flexibeler en onafhankelijker maakt.

BEOVISION 14

BeoVision 14 is een 4K Ultra HD LED-televisie met een scala aan connectiviteitsmogelijkheden en geïntegreerde toegang tot al uw favoriete apps. Daarnaast biedt de televisie u een grootser en meeslepender geluid dan menig ander standalone luidsprekersysteem.  Zoveel meer dan een televisie. De BeoVision 14 is het middelpunt van al uw entertainment.

EEN LEVEND KUNSTWERK

De met zorg vormgegeven lamellen van eikenhout aan de voorkant van de BeoVision 14 creëren een warm en organisch contrast met het donkere koele antireflectie-glaspaneel en het slanke aluminium frame, dat de audiovisuele helderheid en precisie omlijst.

DESIGN

De iconische rechthoekige vorm is onmiskenbaar een design van Bang & Olufsen – mooi, discreet en tijdloos. En zodra u de televisie aanzet, verandert deze in een magnetisch schildersdoek met een onweerstaanbare aantrekkingskracht die u als vanzelf meeneemt in de actie. U kunt het uiterlijk van de BeoVision 14 aanpassen aan uw eigen voorkeur met de verwisselbare luidsprekercovers. Komt u hem snel bewonderen in de showroom?