24728
post-template-default,single,single-post,postid-24728,single-format-video,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

NIEUW: BeoSound Stage

Krachtige Dolby Atmos soundbar.

BeoSound Stage.

Breng de tv-ervaring naar een ander niveau met Beosound Stage, een prachtig ontworpen soundbar die net zo goed klinkt als hij eruitziet. Beosound Stage verbetert het kijkplezier met een combinatie van de nieuwste audiotechnologie en naadloos ontwerp – en is krachtig genoeg om de noodzaak van een afzonderlijke subwoofer te vermijden.

Dolby Atmos-geluid

Beosound Stage biedt een 3-kanaals geluidssysteem met een superieur middenkanaal voor optimale spraakreproductie. De kijkervaring wordt nog verder verbeterd met Dolby Atmos, een functie waarbij geluid om je heen beweegt in een driedimensionale ruimte. Beosound Stage bevat elf luidsprekerstuurprogramma’s elk aangedreven door zijn eigen versterker en het resultaat is een drie-kanaals, volledig actieve, op DSP gebaseerde luidsprekeroplossing die een buitengewoon diepe en rijke uitvoering levert.

 

BEGIN

Eenvoudig in te stellen

Voor de basisinstelling van het tv-geluid van Beosound Stage hoeft u alleen de meegeleverde HDMI-kabel aan te sluiten tussen Beosound Stage en de HDMI ARC-aansluiting van uw tv. Selecteer vervolgens de juiste luidspreker / geluidsuitvoer in uw tv-menu.

 

LUISTERMANIEREN

Vind je eigen humeur

Via de Bang & Olufsen-app kunt u, zodra u het product registreert, kiezen uit verschillende “luistermodi”, afhankelijk van wat u luistert of bekijkt op tv. Hoor elke stem, actie of muziek duidelijk.