22799
post-template-default,single,single-post,postid-22799,single-format-video,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Nieuw: BeoSound Moment

De perfecte match met uw BeoLab 18….. de BeoSound Moment. Onlangs lanceerde Bang & Olufsen dit unieke, intelligente, draadloze muzieksysteem dat uw muziekcollectie en streamingdiensten in één apparaat integreert. Met slechts één druk op de houten interface ervaart u direct de kwalitatief hoogstaande geluidservaring die u gewend bent van Bang & Olufsen. Kies de muziek die past bij uw stemming, creëer precies de sfeer voor uw huis.

GEEN AFLEIDING, ALLEEN MUZIEK

BeoSound Moment brengt het luisteren naar muziek terug in uw huis. Geen zorgen meer over het vinden van een track uit een van de vele apparaten die ook e-mails, berichten en andere meldingen ontvangen die de luisterervaring onderbreken. BeoSound Moment zorgt ervoor dat u niet afgeleid wordt. En zorgt ervoor dat uw muziek beschikbaar is op één plaats, en direct toegankelijk met enkele één aanraking.

PRACHTIGE AAN TWEE ZIJDEN

Er zijn twee gezichten van de BeoSound Moment. Eén zijde, gemaakt uit zuiver aluminium, geeft u toegang tot de volledige muziekbibliotheek door te browsen op de touchscreen-interface of het aluminium wiel. De andere kant, een touch-gevoelige solide hout interface, is ontworpen om te versmelten met uw interieur.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren