22730
post-template-default,single,single-post,postid-22730,single-format-video,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Nieuw: BeoPlay P2

Maak kennis met de nieuwste Bluetooth speaker van BeoPlay: de BeoPlay P2! Klein, persoonlijk en draagbaar. Hoewel de speaker alle functies heeft die u van een high-end draagbare speaker verwacht, is er één ding dat ontbreekt: knoppen.

De nieuwe BeoPlay P2

BeoPlay P2 introduceert een nieuwe manier van omgaan met uw speaker. Zonder knoppen, maar met shakes en taps bepaalt u of muziek overslaat, afspeelt, pauzeert of stopt. Natuurlijk zoals u dat wilt: alle bewegingen zijn in te stellen via de app. Ook kunt u via de persoonlijke assistent uw BeoPlay P2 als wekker gebruiken.

Neem de BeoPlay P2 overal mee naartoe

BeoPlay P2 is ultradraagbaar en stof en watervast gemaakt van aluminium en polymeer. De P2 weegt maar 275 gram en past gemakkelijk in uw zak of tas.

Rijk geluid

Ondanks dat de BeoPlay P2 de kleinste speaker van Bang & Olufsen is, levert deze niet in op geluid. Rijk en ruimtelijk geluid met mooie bassen en hoge tonen. De nieuwe mid-woofer heeft een power van 2 x 50 watt. De P2 heeft ook een microfoon voor telefoongesprekken en stem-besturing.

Batterij

Met een slimme USB-C oplaadfunctie en een automatische sluimerstand na 15 minuten inactiviteit is de BeoPlay P2 bovendien erg duurzaam. De P2 heeft tot wel 10 uur batterij-leven.

De nieuwe BeoPlay P2 is verkrijgbaar bij Bang & Olufsen Henri Tibosch in drie kleuren: Black, Royal Blue en Sand Stone. Ontdek het nieuwste zusje van de BeoPlay A1 nu in onze showrooms.

 

BewarenBewaren