22667
post-template-default,single,single-post,postid-22667,single-format-video,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Nieuw: BeoPlay H9

Bij de BeoPlay H9 draait het allemaal om muziek en comfort. Het over-ear design omhult uw oren met de kracht en precisie die u gewend bent van het authentieke Bang & Olufsen geluid. Het zachte lamsleer en het drukverlagende schuim zorgen daarnaast voor luxueus draagcomfort. Met deze hoofdtelefoon heeft u ultieme bewegingsvrijheid en kunt u gaan waar u maar wilt met uw favoriete geluid.

Fantastisch geluid met Active Noise Cancellation

Door de Active Noise Cancellation worden omgevingsgeluiden gedempt waardoor u optimaal geniet van uw geluid. Zo heeft u nooit meer last van ruis of andere geluiden van buitenaf. Bij de BeoPlay H9 ligt de focus dus echt op uw muziek!

Bedien uw BeoPlay H9 eenvoudig met Fingertip Control

De geanodiseerde aluminium plaat op de hoofdtelefoon biedt u een zeer geavanceerde en unieke interface om uw muziek te besturen. Deze Fingertip Control geeft u volledige controle over uw muziek en gesprekken. Zelfs als u handschoenen draagt!

Bestel de BeoPlay H9 bij Bang & Olufsen Henri Tibosch

De BeoPlay H9 is bij ons verkrijgbaar in de kleuren ‘argilla grey’ en ‘black’. U bent van harte welkom in één van onze showrooms om te komen luisteren!