22713
post-template-default,single,single-post,postid-22713,single-format-video,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Nieuw: BeoLit 17

Nieuw: de BeoLit 17, met meer geluid, meer power en sneller opladen! Deze nieuwe compacte, krachtige Bluetooth speaker heeft een batterijduur van maar liefst 24 uur. Match de muziek naar uw stemming, allemaal met de unieke ‘one-touch’ ervaring. En natuurlijk met mooie leren details.

De nieuwste technologie

De Beolit wordt al sinds 1939 op de markt gebracht en de bluetooth-speaker straalt nog steeds het stoere retrogevoel van toen uit. Uiteraard wel met de technologie van nu.

Er is gekozen voor een grotere klankkast en met resultaat: de Beolit 17 produceert een True360 geluid dat in alle richtingen wordt verspreid. Met zijn 240 Watt vult de Beolit 17 zelfs grotere ruimtes. Daarnaast is de micro-usb-poort is vervangen door een USB-C, zodat u sneller kunt opladen. De Beolit 17 heeft maar liefst een bereik van 30 meter en is binnen no-time opgeladen!

Beolit 17 en BeoPlay App

Met de BeoPlay App maakt u de Beolit 17 ervaring compleet. De nieuwe Beolit heeft een zogenoemde one-touch connect knop waarmee u gebruik kunt maken van verschillende smart functies. Zoals een wekker, Remote control en ToneTouch.

Bestel uw Beolit 17 bij Bang & Olufsen Henri Tibosch

De Beolit 17 is verkrijgbaar bij Bang & Olufsen Henri Tibosch in de kleuren Stone Grey en Naturel. U bent van harte welkom in één van onze showrooms om de Beolit 17 in het echt te ervaren.

BewarenBewaren