22756
post-template-default,single,single-post,postid-22756,single-format-video,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Nieuw: BeoLab 90 – De nieuwe visie op geluid

It will not be for everybody, but it will be for the right somebody

Stel u een luidspreker voor met een intelligent en oogstrelend design, die ook nog eens zo fijn is afgesteld dat ongeacht de omstandigheden, u altijd geniet van de ultieme geluidsbeleving. Dat is de BeoLab 90, de nieuwe luidspreker van Bang & Olufsen. De BeoLab 90 zal uw visie op geluid voor altijd veranderen. Drie jaar lang heeft Bang & Olufsen gewerkt aan dit hoogstandje. Nu exclusief te beluisteren in onze showroom in Berlicum.

NIEUWSTE TECHNOLOGIE

De BeoLab 90 is uitgerust met de nieuwste technologie van Bang & Olufsen. Het is de perfecte mix van superieure akoestiek in een uniek design. Samengebracht in wat naar alle waarschijnlijkheid, de meest complete en krachtige digitale luidspreker voor thuisgebruik is. De luidspreker dompelt u onder in een ongeëvenaard helder en authentiek geluid. De BeoLab 90 heeft een vernieuwend 360-graden design en een scala aan instellingsmogelijkheden. Ongeacht waar de luidspreker in de ruimte staat en ongeacht waar u zich ten opzichte van de BeoLab 90 bevindt, het geluid is perfect.

OPTIMALE GELUIDSBELEVING

Trillingen in de ruimte en weerkaatsingen van de muren beïnvloeden de geluidsperformance van uw luidsprekers. De BeoLab 90 is uitgerust met de nieuwe Active Room Compensation technologie van Bang & Olufsen die de impact van de ruimte, het meubilair, de plaatsing van de luidsprekers en uw luisterpositie compenseert. Deze geavanceerde technologie staat garant voor een sensationele geluidsbeleving. BeoLab 90 is verkrijgbaar vanaf € 69.960,- per set van twee luidsprekers.

SWEET SPOT

Weerkaatsingen in een ruimte beïnvloeden de luisterbeleving, omdat ze zowel de toonbalans alsook de precisie waarmee instrumenten en stemmen worden weergegeven, aantasten. Met Beam Width Control bent u ervan verzekerd dat dergelijke weerkaatsingen uw luisterbeleving in de ‘sweet-spot’ niet verstoren. Luister met vrienden naar muziek, vergroot de sweet-spot en laat iedereen van dezelfde geluidskwaliteit genieten. U kunt de geluidsstraal uitbreiden en instellen op een verspreiding van 360º.

U bepaalt waar u het geluid wilt, de BeoLab 90 levert het. Omdat de luidspreker-drivers in verschillende richtingen wijzen, kunt u met de geluidsstraal dankzij de Beam Direction Control precies richten op de plek waar u zit. Deze baanbrekende nieuwe technologieën van Bang & Olufsen bieden u een geluidsbeleving die zijn weerga niet kent.

GEBRUIKSVRIENDELIJKE TECHNOLOGIE

U bedient de BeoLab 90 met uw Bang & Olufsen-afstandsbediening of met de speciale app op uw telefoon. De breedte en richting van de geluidsstraal laten zich eenvoudig instellen. Daarnaast kunt u uw voorkeuren opslaan zodat u bij bepaalde gelegenheden snel over alle features van de BeoLab 90 kunt beschikken. Deze opgeslagen voorkeursinstellingen kunnen ook automatisch worden geselecteerd door uw BeoVision of ingeschakeld via een op de BeoLab 90 aangesloten apparaat.

VISUEEL OOGSTRELEND

De basis van het ontwerp van de BeoLab 90 is dat de vorm de functie volgt. De richting en positie van de luidsprekers werden afgestemd op de akoestische eisen. De elektronische koelribben zijn zodanig geplaatst dat de opstijgende warmte geen enkele invloed op de geluidsbeleving heeft. Voor de complexe constructie van de kast is een blok aluminium nodig van 65 kg. De verfijnde ‘huid’ van akoestisch transparante stof staat in scherp contrast met de massieve uitstraling van de luidsprekers. De vloeiende houten lijnen van de voet creëren een bijzonder optisch effect ten opzichte van de vloer; de BeoLab 90 lijkt in de ruimte te zweven.

BOEK EEN DEMONSTRATIE

De BeoLab 90 is exclusief te beluisteren in onze showroom in Berlicum.