22716
post-template-default,single,single-post,postid-22716,single-format-gallery,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
  • BeoSound 2
  • BeoPlay A9 - Grijs
  • BeoPlay M5 - Grijs
  • BeoSound 1
  • BeoSound 35 - Muurbeugel
  • BeoPlay A6 - Grijs

Multiroom Collection

Ervaar hoe mooi een huis vol muziek kan zijn. Dankzij de verschillende designs van de draadloze luidsprekers kunt u naar hartenlust combineren en luisteren, door uw hele huis. Het Multiroom-systeem is samengesteld uit draadloze luidsprekers die op willekeurige plekken in uw huis staan en via uw WiFi-netwerk met elkaar ‘praten’.

Mogelijkheden Multiroom Collectie

Multiroom maakt het mogelijk om in één kamer naar een internetradiostation te luisteren, en in een andere kamer te genieten van uw jazzcollectie. Het geluid van uw televisie in de woonkamer kunt u laten afspelen via de luidspreker in uw keuken of u kunt hetzelfde muziekstuk door het hele huis laten weerklinken, bijvoorbeeld wanneer u een huis vol gasten hebt.

Looks good, sounds great

Uw huis hebt u met zorg ingericht, iedere kamerheeft zijn eigen interieur, functie en sfeer. Dus waarom zou u dan in iedere ruimte dezelfde luidspreker neerzetten? Onze Multiroom Collectie werd ontworpen om aan de meest uiteenlopende interieurs een eigen accent toe te voegen. Kies de de luidsprekers die aansluiten bij uw interieur en de sfeer van uw huis.

Try & buy testset

Wij zijn ervan overtuigd dat de ware kracht van Multiroom voor zichzelf spreekt. En daarom bieden we u de gelegenheid om de draadloze luidsprekers van uw keuze bij u thuis te testen. Deze aanbieding is slechts beperkt geldig, vraag vandaag nog naar de voorwaarden in één van onze winkels en regel uw testset! De luidsprekers die deel uitmaken van de actie zijn de: BeoSound 1, BeoSound 2, BeoSound 35, Beoplay M5, Beoplay A6 en Beoplay A9.