24866
post-template-default,single,single-post,postid-24866,single-format-video,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Het Design van BeoSound Balance

Benjamin Hubert

“Wat mij als creatief aanspreekt, is om democratischer te werken … het verbetert altijd het eindresultaat, de ervaring en de producten die je levert.”

 

Over gedeelde ontwerpwaarden met Bang & Olufsen

Bij LAYER en als ontwerper vinden we dat het product tijdloos moet zijn. Heb een super hoge waargenomen waarde, wees geschikt voor dagelijks gebruik en het is een genot. Mensen zouden zeggen dat iets buitengewoon ervaringsgericht is en we zijn van mening dat dit buitengewoon goed past bij de waarden van Bang & Olufsen voor tijdloosheid van producten waar mensen lang mee leven, en om dingen te maken die echt een glimlach op het gezicht van mensen toveren.

Het creatieve proces bij het ontwerpen van de BeoSound Balance

Het creatieve proces achter de Beosound Balance vond plaats over een periode van ongeveer 18 maanden. Het was een heel samenwerkingsproces van praten, nadenken over audio, nadenken over de uitvoering van audio, over interieur en hoe mensen met meubels leven.
We hebben ons echt op drie dingen geconcentreerd: een daarvan is hoe een persoon zich voelt en hoe hij communiceert met een object dat audio creëert. Ten tweede, waar ze wonen en de omgeving en het ontwerp van de meubels waarmee ze leven. En tot slot de uitvoering van de audio: hoe kan dat geluid worden geregisseerd? Hoe kan het in elke situatie worden versterkt tot de hoogst mogelijke prestaties?

Over de materialen van Beosound Balance

We bespraken het idee dat een audioproduct zoals de Beosound Balance-luidspreker niet over de technologie hoeft te gaan – je hoeft er niet naar te kijken en te denken dat dit een technologisch product is … Het gaat er echt om een ​​audioproduct te beschouwen als een prachtig stuk keramiek of een echt goed gemaakt stuk hout, en op een manier die dingen in balans brengt.

Hier hebben we het idee door iteratie, door vorm en vorm en formaat van een prachtig object dat op je schoorsteenmantel of op je erker of op je salontafel staat.

Het is een verzameling zeer eenvoudige stukjes geometrie die door audio worden geïnformeerd en de audiomogelijkheden  en -kwaliteiten van het product benadrukken – maar ook referentieobjecten die je sowieso in je huis zou hebben, zoals een textiel van een prachtige bank of hout van een fijn

vervaardigd meubelstuk, of prachtige metalen details van iets waardevols en precies dat u op uw schoorsteenmantel zou kunnen bewaren. Het is een verzameling, een collage van deze materialen die een audioproduct dichter bij een mooi object brengen.

 

Ontdek BeoSound Balance hier.