22647
post-template-default,single,single-post,postid-22647,single-format-gallery,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
  • BeoPlay A1 - Black
  • BeoPlay H7 - Cocoa Brown

Herfstkleuren BeoPlay

Veel van uw favoriete BeoPlay producten krijgen om de zoveel tijd een nieuw jasje. Zo zijn de exclusieve producten van Bang & Olufsen in deze tijdelijke oplages nog exclusiever. En natuurlijk zijn de kleuren modern, sprankelend en modieus.

Herfst bij BeoPlay

De nieuwe kleuren in de BeoPlay herfst/winter collectie zijn geïnspireerd op de natuur van Scandinavië. En welke kleuren passen nu beter bij de ruige Scandinavische natuur dan black, deep red, cacoa brown en moss green? Denkend aan de zwarte lavavelden, minerale klei en getextureerde bodems die Noord Europa te bieden heeft. U proeft de naaldbossen vol met mos en dennen. Waan uzelf in de natuur met deze prachtige, stijlvolle producten met een ruig randje.

De herfst/winter collectie bij Henri Tibosch

Verschillende BeoPlay producten zijn nu verkrijgbaar in de kleuren black, deep red, cacoa brown en moss green. De collectie bestaat uit de BeoPlay A1, BeoPlay A6, BeoPlay H5, BeoPlay H7 en BeoPlay H8. Ook deze nieuwste kleuren zijn te verkrijgen bij Henri Tibosch. Komt u snel langs in één van onze showrooms?