22695
post-template-default,single,single-post,postid-22695,single-format-gallery,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
  • BeoPlay A9 - Grijs
  • BeoPlay M5 - Grijs
  • BeoPlay A6 - Grijs

De perfecte BeoPlay combinatie

Wat een mooie familie! De BeoPlay M5 past perfect bij de BeoPlay A9 en A6. Allen mooi als standalone, maar nóg mooier in combinatie met elkaar. De luidsprekers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, hebben verwisselbare covers en zijn gemaakt van hetzelfde materiaal: Kvadrat. Prachtig om te zien en aan te raken.

Verbind alle ruimtes

De M5, A9 en A6 kunt u met elkaar verbinden door zowel de ingebouwde Chromecast-functionaliteit als de BeoLink Multiroomtechnologie. Uiteraard behoort het streamen vanaf uw smartphone, computer of tablet, via AirPlay, Bluetooth en/of DLNA ook tot de mogelijkheden. Zo heeft u altijd muziek in iedere ruimte van uw huis en ervaart u geluid dat naadloos op elkaar is afgestemd.

BeoPlay M5

Het nieuwste lid van de BeoPlay familie is de BeoPlay M5, met krachtig True360 omni-directioneel geluid. De mooie aluminium bovenkant combineert bediening met eenvoud en schoonheid. Klein, compact en elegant, dat is de BeoPlay M5. Muziek streamen moet intuïtief zijn, zonder dat u er al te veel over na moet denken, en met de BeoPlay M5 is dit het geval! Met de BeoPlay app is uw luisterbeleving tot in de puntjes te optimaliseren. Met het touch paneel en de app is het mogelijk uw geluidsprofiel en voorkeuren in te stellen. Bovendien kan met de app de plaatsing van de luidspreker optimaal benut worden.

BeoPlay A9

De BeoPlay A9 is mooi van alle kanten. De luidspreker is een echte visuele verrassing en produceert fantastisch geluid. Een complete stereo in een prachtige behuizing. U heeft geen extra versterkers, kabels of speakers meer nodig. Met het geluid kunt u een grote ruimte of kamer vullen en heeft u beschikking over drie vooringestelde geluidsmodi – voor plaatsing bij een muur, in een hoek of vrij – die de akoestische prestatie optimaliseren. Via AirPlay, DLNA of Bluetooth speelt u heel makkelijk uw favoriete muziek af. Veeg met een hand over de aanraaksensor om het volume te beheren of plaats uw hand er bovenop om het systeem te dempen.  

BeoPlay A6

Met de Beoplay A6 bent u in staat om gemakkelijk digitale muziek overal in huis af te spelen. U kunt de BeoPlay A6 overal neerzetten, of zelfs ophangen. Vorm ontmoet kwaliteit met deze digitale steaming luidspreker van de hoogste klasse. Stream uw muziek van Spotify, Deezer, TuneIn, Apple Airplay of Bluetooth naar de Beoplay A6. Ook de BeoPlay A6 is makkelijk in gebruik. U hoeft hem slechts even aan te raken om te wisselen van nummer. En wilt u uw volume aanpassen? Dat is zo gebeurd met een enkele swype-beweging over de bovenkant van de speaker.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren