24855
post-template-default,single,single-post,postid-24855,single-format-video,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Het ontwerpproces van de Beoplay P6 – Door de ogen van de ontwerper.

De Deense ontwerper Cecilie Manz benadert de eerste fase van elk van haar projecten op een tactiele manier, waarbij de vorm, het gevoel en de algehele look van het product worden uitgewerkt op dezelfde manier waarop een kunstenaar zich zou kunnen voorbereiden op het maken van een sculptuur.

Cecilie Manz beschrijft het ontwerpproces van de P6: “Met Beoplay P6 hebben we het archetype van het werken met aluminium opnieuw gedefinieerd door de fysieke grenzen van het materiaal te verleggen en de driedimensionale schalen en het gatenpatroon zoveel mogelijk te benadrukken. Dit detail geeft een onderscheidend karakter, zodat het geluid gelijkmatig wordt verdeeld en in alle richtingen met mensen om u heen wordt gedeeld. De vorm is geschikt voor de twee belangrijkste manieren waarop de Beoplay P6 kan worden gebruikt – op die speciale plek in uw huis staan ​​en draagbaarheid wanneer u hem meeneemt.”

 

Wat bijzonder is aan het ontwerpproces van de Beoplay P6 is de ontwikkeling van de vormgeving. Door een idee vorm te geven en continu bezig te zijn met het verder perfectioneren van dit ontwerp, heeft Cecilie Manz perfectie en ultiem geluid weten samen te brengen. De spat- en stofbestendige P6 kan overal gemakkelijk mee naar toe genomen worden en staat door het True360 geluid garant voor een gelijkmatige geluidsverspreiding. De P6 is verkrijgbaar in de kleuren:

 

Black en Natural en kan zich eenvoudig aanpassen door zijn natuurlijke kleuren.

 

Cecilie Manz heeft ook de draagbare Bluetooth-luidsprekers Beoplay A1, Beoplay P2 en Beolit ​​17 en de draadloze multiroom-luidsprekers Beoplay M3 en Beoplay M5 ontworpen, waarmee een goed overzicht wordt gegeven van het brede scala aan ontwerpbenaderingen van Bang & Olufsen.

 

Meer weten over de Beoplay P6 en de mogelijkheden binnen uw leefomgeving? Klik dan hier.

 

BeoPlay P6