22009
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22009,page-child,parent-pageid-22524,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

BeoLab 20

De BeoLab 20 dankt zijn krachtige en geraffineerde prestaties aan de vormgeving van de actieve luidsprekers en de compromisloze digitale sound-engine. De kegelvorm van de luidspreker maakt iedere nuance hoorbaar en het Immaculate Wireless Sound-concept staat garant voor een weergaloos heldere geluidskwaliteit. Daarnaast biedt de draadloze BeoLab 20 een ongekende plaatsingsflexibiliteit. Om aan te geven dat de BeoLab 20 is ingeschakeld, licht het Bang & Olufsen-logo op onder het aluminium.

Immaculate Wireless Sound

BeoLab 20 maakt gebruik van dit draadloos luidsprekerplatform die draadloze geluidsperformance met een onovertroffen, robuuste geluidskwaliteit naar ongekende hoogtes tilt. Omdat conventionele netwerken andere frequenties gebruiken, is het WiSA-bereik ongevoelig voor interferentie van deze netwerken. Het resultaat is een superieure 24-bit, ongecomprimeerde geluidskwaliteit die uw ideeën over draadloos geluid voor altijd zal veranderen.

Adaptive Bass Linearization

BeoLab 20 is voorzien van Adaptive Bass Linearization. Dit zorgt voor een continue aanpassing van de basrespons op het inkomende signaal, waardoor de basprestaties aanzienlijk worden verbeterd zonder risico op beschadiging van de driver.

Acoustic Lens Technology

BeoLab 20 is voorzien van Acoustic Lens Technology. Dit biedt het voordeel van verspreiding van de hogere frequenties in een horizontale boog van 180º. Hierdoor blijven de geluidskarakteristieken in het gebied voor de luidspreker uniform en bent u altijd verzekerd van een optimale geluidsbeleving, ongeacht waar u zich in de ruimte bevindt.

Meer informatie?

Prijs

€ 10.000,- per set
Beleef de BeoLab 20