21945
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21945,page-child,parent-pageid-22524,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-7.7,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

BeoLab 17

Een robuuste, indrukwekkende luidspreker met een veel voller geluid dan de afmetingen doen vermoeden. Een strak vormgegeven luidspreker met een markante uitstraling. Dankzij het Immaculate Wireless Sound-concept laat de draadloze BeoLab 17 u genieten van een extreem gedetailleerde geluidsweergave en de vrijheid en flexibiliteit om spannende nieuwe opties te creëren in uw interieur.

Immaculate Wireless Sound

BeoLab 17 maakt gebruik van dit draadloos luidsprekerplatform die draadloze geluidsperformance met een onovertroffen, robuuste geluidskwaliteit naar ongekende hoogtes tilt. Omdat conventionele netwerken andere frequenties gebruiken, is het WiSA-bereik ongevoelig voor interferentie van deze netwerken. Het resultaat is een superieure 24-bit, ongecomprimeerde geluidskwaliteit die uw ideeën over draadloos geluid voor altijd zal veranderen.

Adaptive Bass Linearization

Zorgt voor een continue aanpassing van de basrespons op het inkomende signaal, waardoor de basprestaties aanzienlijk worden verbeterd zonder risico op beschadiging van de driver.

Passend in elke positie

Door de flexibele plaatsingsmogelijkheden kan de BeoLab 17 op elke positie geplaatst worden. Op een kast, plank, aan de muur of op de vloer. Alles behoort werkelijk tot de mogelijkheden. De schakelaar met drie positie-instellingen beheert de basrespons van de luidspreker op basis van waar deze in de ruimte wordt geplaatst.

Meer informatie?

Prijs

Vanaf € 3.500,- per set
Beleef de BeoLab 17