23531
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23531,page-child,parent-pageid-22109,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

BeoPlay H9i

Premium, draadloze over-ear hoofdtelefoon met ANC met het Bang & Olufsen Signature Sound, luxe materialen en een intuïtieve aluminium touch-interface. Vrij kunnen bewegen en pure muziek ervaren zonder het lawaai. De Beoplay H9i hoofdtelefoon is het vlaggenschip van B&O PLAY, nu geüpgraded met verbeterd geluid en spraak, een gerafineerd design en geavanceerde functies, inclusief nabijheidssensor en transparantiemodus zodat u kunt afstemmen op uw omgeving. Authentieke materialen zoals geanodiseerd aluminium, lamsvel en runderleer zorgen voor natuurlijke kracht en comfort. En met tot wel 18 uur afspeeltijd en een oplaadbare batterij, geniet u onderweg nog langer van uw muziek met de H9i.

A beautiful sound experience

De Beoplay H9i levert onder alle omstandigheden de onmiskenbare Bang & Olufsen Signature Sound. Ongeacht of je de actieve ruisonderdrukking hebt in- of uitgeschakeld, de H9i draadloos of met kabel beluistert, het precieze en krachtige geluid zal je iedere keer weer versteld doen staan.

Waarachtig stijlvol

Exclusieve, met zorg geselecteerde materialen. Zo zijn de oorschelpen van BeoPlay H9i echt leer en dat staat garant voor luxe draagcomfort. Het geanodiseerde aluminium geeft de hoofdtelefoon stabiliteit en voegt tegelijkertijd een lichte touch aan de beweegbare delen van de H9i toe.

Welhaast magisch

Met eenvoudige veegbewegingen naar boven, beneden, links, rechts en in rondjes hebt u alle functies bij de hand vanaf de oorschelp op de H9i. Met één enkele aanraking van de aluminium interface neem je een telefoongesprek aan of verander je de muziek.

BeoPlay H9i
BeoPlay H9i
BeoPlay H9i

Verkrijgbaar in twee prachtige kleuren

Verkrijgbaar in black en natural.

BeoPlay H9i
BeoPlay H9i
Meer informatie?

Prijs

€ 500,-

Beleef de BeoPlay H9i