23529
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23529,page-child,parent-pageid-22109,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

BeoPlay H8i

Dompel je onder in je muziek met deze premium, draadloze, op het oor ANC-koptelefoon met Bang & Olufsen Signature Geluid, luxe materialen en een gestroomlijnd, lichtgewicht ontwerp – ideaal voor uw dagelijkse pendelen of langere ritten. B&O Play heeft hun klassieke H8 verbeterd door betere spraakkwaliteit en toegevoegde functies, waaronder een nabijheidssensor en transparantie modus. Met een indrukwekkende levensduur van tot 30 uur speeltijd op één batterij, kun je de hele dag genieten van je muziek. De perfecte match van stijl en functie, H8i is een van de de lichtste in zijn klasse, die je optimaal comfort geeft.

A beautiful sound experience

Beoplay H8i is voorzien van Bang & Olufsen Signature Sound – een warme en eerlijke akoestische prestatie, ontworpen om u te overweldigen met zijn precisie, kracht en detail. En met geavanceerde actieve ruisonderdrukking kunt u zich onderdompelen in uw muziek of gewoon genieten van totale stilte. Als u wilt horen wat er om u heen gebeurt, kunt u met de transparantie modus naar omgevingsgeluiden luisteren.

Waarachtig stijlvol

Exclusieve, met zorg geselecteerde materialen. Zo zijn de oorschelpen van BeoPlay H8i echt leer en dat staat garant voor luxe draagcomfort. Het geanodiseerde aluminium geeft de hoofdtelefoon stabiliteit en voegt tegelijkertijd een lichte touch aan de beweegbare delen van de H8i toe. Door de zorgvuldige keuze en het vakmanschap bij de verwerking van de natuurlijke materialen zal de H8i prachtig oud worden.

Enhance your experience

BeoPlay H8i is bijgewerkt met een meer gestroomlijnd, eigentijds ontwerp. Een groot aantal nieuwe functies omvat de transparantie modus, hiermee kunt u zich afstemmen op omgevingsgeluiden en nabijheidssensoren voor automatisch afspelen / pauzeren wanneer u uw koptelefoon in- of uitschakelt. H8i heeft ook een verbeterde spraakkwaliteit voor oproepen dankzij twee speciale microfoons die onder een optimale hoek zijn geplaatst.

Meer informatie?

Prijs

€ 400,-

Beleef BeoPlay H8i