BeoPlay H8 | Bang & Olufsen Henri Tibosch
22219
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22219,page-child,parent-pageid-22109,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

BeoPlay H8

De BeoPlay H8 is een eersteklas, lichtgewicht, draadloze on-ear hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking en een perfect gebalanceerd geluid. Uitgerust met een intuïtieve touch-interface voor de bediening en een vervangbare batterij die garant staat voor 14 uur draadloos luisterplezier met actieve ruisonderdrukking. De BeoPlay H8 is de perfecte match voor wie van stijl en functie houdt.

A beautiful sound experience

De Beoplay H8 levert onder alle omstandigheden de onmiskenbare Bang & Olufsen Signature Sound. Ongeacht of je de actieve ruisonderdrukking hebt in- of uitgeschakeld, de H8 draadloos of met kabel beluistert, het precieze en krachtige geluid zal je iedere keer weer versteld doen staan.

Waarachtig stijlvol

Exclusieve, met zorg geselecteerde materialen. Zo zijn de oorschelpen van BeoPlay H8 echt leer en dat staat garant voor luxe draagcomfort. Het geanodiseerde aluminium geeft de hoofdtelefoon stabiliteit en voegt tegelijkertijd een lichte touch aan de beweegbare delen van de H8 toe.

Touches of magic

Met eenvoudige veegbewegingen naar boven, beneden, links, rechts en in rondjes hebt u alle functies bij de hand vanaf de oorschelp op de H8. Met één enkele aanraking van de aluminium interface neem je een telefoongesprek aan of verander je de muziek.

BeoPlay H8 - Gray Hazel
BeoPlay H8 - Naturel
BeoPlay H8 - Zwart
Meer informatie?

Prijs

€ 499,-

Beleef de BeoPlay H8