BeoPlay H7 | Bang & Olufsen Henri Tibosch
22231
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22231,page-child,parent-pageid-22109,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

BeoPlay H7

Eersteklas draadloze hoofdtelefoon voor een authentiek, loepzuiver geluid. De unieke combinatie van eersteklas materialen, een discreet design, de innovatieve interface en een optimale geluidsbalans bieden je ongeëvenaarde bewegingsvrijheid. De geavanceerde batterij biedt je 20 uur draadloze afspeeltijd en dankzij de ergonomische vormgeving vergeet je bijna dat je een hoofdtelefoon ophebt.

A beautiful sound experience

De Beoplay H7 levert onder alle omstandigheden de onmiskenbare Bang & Olufsen Signature Sound. Ongeacht of je de H7 draadloos of met kabel beluistert, het precieze en krachtige geluid zal je iedere keer weer versteld doen staan.

Waarachtig stijlvol

Exclusieve, met zorg geselecteerde materialen. Zo zijn de oorschelpen van BeoPlay H7 echt leer en dat staat garant voor luxe draagcomfort. Het geanodiseerde aluminium geeft de hoofdtelefoon stabiliteit en voegt tegelijkertijd een lichte touch aan de beweegbare delen van de H7 toe.

Touches of magic

Met eenvoudige veegbewegingen naar boven, beneden, links, rechts en in rondjes hebt u alle functies bij de hand vanaf de oorschelp op de H7. Met één enkele aanraking van de aluminium interface neem je een telefoongesprek aan of verander je de muziek.

BeoPlay H7 - Zwart
BeoPlay H7 - Naturel
BeoPlay H7 - Cocoa Brown
Meer informatie?

Prijs

€ 399,-

Beleef de BeoPlay H7