BeoPlay H5 | Bang & Olufsen Henri Tibosch
22138
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22138,page-child,parent-pageid-22109,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

BeoPlay H5

Dompel je onderweg onder in de fenomenale muziekbeleving van de Beoplay H5, de in-ear hoofdtelefoon voor de muziekliefhebber met een dynamische levensstijl. Of je nu aan het hardlopen bent, in de trein zit onderweg naar je werk, of lekker thuis zit te chillen, het geluidsprofiel van de H5 wordt door de Bang & Olufsen Signature Sound tot in perfectie op je activiteit afgestemd.

Pure ambacht

Voor een dergelijk fantastisch aluminium design zijn maar liefst 15 processen nodig – inclusief 7 keer onderdompelen in een kokend heet bad om de juiste textuur, kleur en saturatie te krijgen. De precisie-laser zorgt voor de final touch en graveert het logo in vacuüm in het materiaal!

Neem H5 mee op avontuur
BeoPlay H5 zijn gemaakt voor muziek en gesprekken ‘on the move’. BeoPlay H5 is water- en stofbestendig. De behuizing is gemaakt van rubber en stevig polymeer, ontworpen om zweet en vocht te weerstaan, naast slijtage.
Bang & Olufsen Signature Sound

BeoPlay H5 levert pure Bang & Olufsen Signature Sound en is ontworpen om het geluid juist te reproduceren zoals de artiest het bedoeld heeft. Draadloos of bedraad – BeoPlay H5 zal indruk op u maken door de prachtige details in muziek juist weer te geven.

BeoPlay H5 - Zwart
BeoPlay H5 - Zwart
BeoPlay H5 - Zwart
Meer informatie?

Prijs

€ 249,-

Beleef de BeoPlay H5