22127
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22127,page-child,parent-pageid-22109,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

BeoPlay H4

BeoPlay H4 is een draadloze over-ear hoofdtelefoon met een focus op pure essentials en authentieke materialen. Profiteer van de Bang & Olufsen Signature Sound en een batterijcapaciteit tot 19 uur. Make a statement – de Beoplay H4 laat je overal in stijl genieten van je muziek. Gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, authentieke materialen, zoals leer, aluminium en staal. De Beoplay H4 biedt uiteraard ook een weergaloos draagcomfort.

Pure essentials

Draadloze over-ear hoofdtelefoon met een focus op pure essentials en authentieke materialen. Profiteer van de Bang & Olufsen Signature Sound en een batterijcapaciteit tot 19 uur.

Make a statement

Beoplay H4 laat je overal in stijl genieten van je muziek. Gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, authentieke materialen, zoals leer, aluminium en staal. De Beoplay H4 biedt uiteraard ook een weergaloos draagcomfort. Evenals een precies, helder geluid in een natuurgetrouwe kwaliteit.

Bang & Olufsen Signature Sound

BeoPlay H4 levert pure Bang & Olufsen Signature Sound en is ontworpen om het geluid juist te reproduceren zoals de artiest het bedoeld heeft. Draadloos of bedraad – BeoPlay H4 zal indruk op u maken door de prachtige details in muziek juist weer te geven.

BeoPlay H4 - Charcoal Grey
BeoPlay H4 - Black
BeoPlay H4 - Black
Meer informatie?

Prijs

€ 300,-

Beleef de BeoPlay H4