22127
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22127,page-child,parent-pageid-22109,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

BeoPlay H4

Een prachtige mix van geluid, design en vakmanschap die u overal mee naartoe neemt.

Bang & Olufsen Signature Sound

Beoplay H4 levert een authentieke en fijn afgestemde akoestische uitvoering op basis van ons sterke erfgoed van geluidstechniek daterend uit 1925. Het maakt niet uit of u Beoplay H4 draadloos of met snoer gebruikt, de muziek zal u onderdompelen – en laat u in het moment blijven.

Comfort door duurzame materialen

Leer, aluminium, RVS en gevlochten textiel. Het gebruik van hoogwaardige en sterke materialen zorgt voor langdurig comfort en een grote duurzaamheid wanneer u onderweg bent of gedurende langere perioden. En met leer dat na verloop van tijd op natuurlijke wijze patineert, is de Beoplay H4 met gratie verouderd.

Krijg meer gedaan met alleen je stem

Beoplay H4 is geoptimaliseerd voor de Google Assistent . je assistent kan je op veel manieren helpen: vraag naar je favoriete nummer, het lokale weerbericht en blijf in contact met vrienden, of ontvang gewoon je laatste meldingen. Houd de speciale knop ingedrukt om een gesprek met uw Google Assistent te starten.

Meer informatie?

Prijs

€ 300,-