22298
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22298,page-child,parent-pageid-22109,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

BeoPlay H3

Een krachtige, authentieke geluidsbeleving met een robuuste en toch zeer lichte, metalen behuizing. De 26 ventilatieopeningen in de behuizing van de BeoPlay H3 zorgen voor draagcomfort en een verbazingwekkend geluid. Perfect aangepast aan de anatomie van het oor met luchtdichte precisie en maximaal comfort. Met een inline afstandsbediening en microfoon.

Ultiem geluid

De BeoPlay H3 In-Ear hoofdtelefoon is uitgerust met een speciaal ontworpen 10,8 mm driver en de nieuwe Micro Bass Port. Alle muziek wordt dus weergegeven in een dynamisch en gebalanceerd volledig geluid. De structurele stevigheid van de aluminium behuizing uit één stuk draagt ook bij aan de nauwkeurig gedetailleerde akoestiek. Voeg daar de 23 ventilatiegaten nog aan toe en u heeft een hoofdtelefoon die een onvervormd open geluidsveld levert.

Ultieme pasvorm

Om de ideale luisterervaring te kunnen bieden, heeft B&O PLAY de vormgeving van het menselijk oor grondig bestudeerd om zo de juiste afmetingen te kunnen herleiden, die het weglekken van geluid kunnen verminderen en alle nauwkeurige details van de muziek kunnen weergeven, ongeacht hoe hard uw muziek staat.

Ultieme materialen

BeoPlay H3 is niet alleen wonderbaarlijk licht, maar ook stevig en krasvrij. Dit alles  dankzij zijn hoogkwalitatieve constructie van geanodiseerd aluminium. H3 wordt uit één stuk aluminium geproduceerd. De kabel is sterk; alles om u zo lang mogelijk te kunnen laten genieten van uw oortelefoon.

BeoPlay H3 - Rood
BeoPlay H3 - Zwart
BeoPlay H3 - Zilver
Meer informatie?

Prijs

€ 149,-

Beleef de BeoPlay H3