BeoPlay H2 | Bang & Olufsen Henri Tibosch
22256
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22256,page-child,parent-pageid-22109,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

BeoPlay H2

Superieure geluidsbeleving dankzij deze ultra-flexibele on-ear hoofdtelefoon. De perfecte hoofdtelefoon voor mensen met een actieve lifestyle. De superflexibele ergonomie biedt de hele dag optimaal draagcomfort. Fenomenaal geluid voor onderweg – je geniet van de bejubelde geluidskwaliteit van Bang & Olufsen; authentiek, gepassioneerd en zuiver.

Express yourself

Met de BeoPlay H2 smelt uw hoofdtelefoon met uw dagelijks leven – zowel wanneer u wilt relaxen als wanneer u de H2 actief gebruikt. De rijke keus aan kleur, de koppelbare kabel en de variatie aan accessoires maken de BeoPlay H2 de perfecte partner voor elke levensstijl – een mooie keuze bij elk outfit.

Feel the difference

De structuur van composite is ongelofelijk licht, maar ook extreem duurzaam en sterk. Dit maakt de BeoPlay H2 een hoofdtelefoon welke het gebruik van dagelijks leven kan weerstaan – en maakt het de ideale partner ‘on the move’.

Discover your music

Akoestisch afgestemd voor een leven ‘on the move’. De Bang & Olufsen Signature Sound welke de BeoPlay H2 heeft is bedoeld om de muziek te reproduceren zoals de artiest het bedoeld heeft – authentiek en zuiver. Zo zuiver dat u de prachtige details uw muziek pas écht kunt ervaren.

BeoPlay H2 - Feldspar Green
BeoPlay H2 - Carbon Blue
BeoPlay H2 - Wit
Meer informatie?

Prijs

€ 199,-

Beleef de BeoPlay H2