23361
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23361,page-child,parent-pageid-22109,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

BeoPlay E8

Echt draadloze in-ear oortelefoon, voor comfortabel gebruik en een volledig snoerloze ervaring. De Beoplay E8 zit boordevol technologie en biedt zowel de Bang & Olufsen Signature Sound als 35 uur afspeeltijd. De compacte en krachtige oortelefoon biedt u een superieure muziekbeleving en bevat eersteklas onderdelen en functies in een schitterend design. Bij de Beoplay E8 is ieder onderdeel zorgvuldig geselecteerd om handige technologie mogelijk te maken, zoals de QI-gecertificeerde draadloze oplaadcassette en Bluetooth 5.0-connectiviteit, terwijl het geluidsprofiel is ontwikkeld door gerenommeerde akoestische specialisten van Bang & Olufsen om een superieure geluidsbeleving te creëren.

Bang & Olufsen Signature Sound

De oortelefoon is door befaamde Bang & Olufsen-geluidstechnici afgesteld voor een authentieke geluidsbeleving. Met de transparantiemodus kunt u in contact komen met uw omgeving en de wereld toelaten met één vlotte beweging.

Draadloze oplaadcassette van leer

De handgemaakte lederen oplaadcassette is zo ontworpen dat u de Beoplay E8 de hele dag eenvoudig met u mee kunt nemen en onderweg kunt opladen. De oortelefoons passen perfect in de cassette met een veilige, magnetische klik en laden op voor maximaal 35 uur afspeeltijd.

Tot wel 35 uur afspeeltijd

De Beoplay E8 levert toonaangevende batterijprestaties. Met 7 uur afspeeltijd via de oortelefoon en vier keer extra opladen met de cassette biedt de Beoplay E8 tot wel 35 uur afspeeltijd bij een gemiddeld volumeniveau.

Meer informatie?

Prijs

€ 350,-

Beleef BeoPlay E8