23361
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23361,page-child,parent-pageid-22109,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

BeoPlay E8

Premium, écht draadloze in-ear oortelefoons met superieur Bang & Olufsen Signature Sound en een intuïtieve aanraakinterface die u controle geeft over muziek, oproepen en spraakopdrachten. Ontworpen om comfortabel in je oor te zitten. BeoPlay E8 wordt geleverd in een oplaadcase van écht leer, zodat je ze onderweg kunt opladen. Met tot 4 uur speeltijd op één lading en nog eens 8 uur van de oplaadcase, kun je BeoPlay E8 eenvoudig meenemen om de hele dag te genieten van superieur geluid.

Signature Sound

Écht draadloos, BeoPlay E8 schikt niet aan minder geluidskwaliteit. Getuned door de geprezen Bang & Olufsen-geluidstechnici voor een authentieke en krachtige ervaring, is de E8 moeiteloos hightech. Vol met technologie, waaronder een digitale signaalprocessor die afstemming met equalizer en versterking mogelijk maakt, levert E8 geluid dat zo natuurlijk mogelijk is. En voor een perfecte basweergave zorgt een keuze uit vijf oortips voor een nauwkeurige pasvorm in de gehoorgang voor een optimale luisterervaring.

Total Control

Toegang tot al uw favoriete functies is slechts één tik verwijderd. Dankzij de intuïtieve bediening van de aanraakbediening kunt u al uw favoriete functies activeren door slechts één keer op de oortelefoon van de E8 te tikken – nummers wijzigen / pauzeren, oproepen aannemen en spraakopdrachten activeren, allemaal zonder uw smartphone uit uw zak te halen.

Transparency Mode

Laat de wereld binnen met een snel gebaar! De transparantiemodus kan worden aangepast door te kiezen uit drie transparantieniveaus in de Beoplay-app. Je kunt eenvoudig je standaardmodus activeren door snel je oortelefoon aan te tikken. Dus je kunt ervoor kiezen om je op je muziek te concentreren of een beetje van de echte wereld om je heen te laten wanneer je in de stad bent. Dit alles zodat je ook met een veilig gevoel van je muziek kunt genieten.

BeoPlay E8
BeoPlay E8
BeoPlay E8

BeoPlay E8 – On the go

E8’s écht leren oplaadcase is ontworpen zodat je ze heel gemakkelijk mee kunt nemen en op kunt laden terwijl je onderweg bent. De oortelefoons passen perfect in de case met een magnetische klik. BeoPlay E8 geeft je tot 4 uur speeltijd op één charge, met een additionele 8 uur van de oplaadcase – genoeg om heel de dag te genieten van superieur geluid.

BeoPlay E8
BeoPlay E8
BeoPlay E8
Meer informatie?

Prijs

€ 300,-

Beleef de BeoPlay E8