24355
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-24355,page-child,parent-pageid-22109,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.3,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

BeoPlay E8 Motion

Volledig draadloze oortelefoon met Qigecertifi ceerd draadloos opladen die uitstekend geschikt is voor een energieke, fysieke levensstijl. De E8 Motion biedt de authentieke Bang & Olufsen Signature Sound, ziet er stijlvol uit en blijft stevig zitten. Hierdoor is de oortelefoon een elegant, handig product dat u op elk gewenst moment helpt te focussen. Hij heeft een speciale pasvorm die ervoor zorgt dat de oortelefoon goed in uw oren blijft zitten, zonder afbreuk te doen aan comfort. Met de one-touch-knoppen op elk oortje activeert u uw favoriete functies en beheert u uw muziek en oproepen in één simpele beweging. Meenemen en gaan.

Volledig draadloos

De Beoplay E8 Motion is een snoerloze oortelefoon waarmee je zonder kabels het gemak van kabels ervaart. De ultramoderne oplaadetui is uitgerust met Qi draadloos opladen zodat u het product volledig draadloos kunt gebruiken.

Bang & Olufsen Signature Sound

Afgestemd door de gerenommeerde geluidstechnici van Bang & Olufsen voor een authentieke, krachtige geluidservaring, zorgt E8 Motion voor moeiteloze beweging. En met de Bang & Olufsen-app kunt u het geluidsprofiel afstemmen op uw activiteit.

16 uur speeltijd

E8 Motion is een stijlvolle en echt draadloze draagbare oplossing. Het heeft een unieke functie voor draadloos opladen (QI), USB-C en kan drie keer volledig worden opgeladen, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om E8 Motion te laten spelen.

Meer informatie?

Prijs

€ 350,-

Beleef BeoPlay E8 Motion