22111
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22111,page-child,parent-pageid-22109,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

BeoPlay E4

Oortelefoon met geavanceerde Active Noise Cancellation (ANC) met een ongeëvenaard nauwkeurige pasvorm die zorgt voor weergaloos draagcomfort. De E4 biedt een precies geluid, heeft een gebruiksvriendelijke inline afstandsbediening en is voorzien van Transparency Mode. De Beoplay E4 heeft een fraaie, heldere belijning en geavanceerde Active Noise Cancellation die de luidruchtige omgeving buitensluit en je volledig onderdompelt in de schoonheid van je muziek.

Essential Sound

Next generation ANC oortelefoon met geavanceerde Active Noise Cancellation-technologie met de fenomenale Bang & Olufsen Signature Sound. Je kunt het omgevingsgeluid uitschakelen, zodat je kunt genieten van je muziek of juist van de stilte of je kunt concentreren op je podcasts en gesprekken. Om de omgevingsgeluiden binnen te laten, volstaat één simpele beweging.

Essential Comfort

De E4 wordt geleverd met een aantal oordopjes, waaronder een set Comply oordopjes van traagschuim, een geluidsisolerend materiaal voor optimale ruisonderdrukking en een comfortabele pasvorm. En voor wie de voorkeur geeft aan siliconen oordopjes, die zijn er ook voor de E4, in vier verschillende maten.

Essential Playtime

De oplaadbare batterij in de Active Noise Cancellation-unit biedt met de functie ANC ingeschakeld, tot wel 20 uur onafgebroken afspeeltijd. En als het onvoorstelbare feit zich voordoet dat de batterij leegraakt, betekent dat niet dat de muziek stopt – je blijft gewoon genieten van waar je op dat moment naar luistert, maar nu mét omgevingsgeluid.

Beoplay E4
Beoplay E4
Beoplay E4
Meer informatie?

Prijs

€ 249,-

Beleef de BeoPlay E4