BeoSound 35 | Bang & Olufsen Henri Tibosch
21766
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21766,page-child,parent-pageid-22480,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

BeoSound 35

De BeoSound 35 is een high-end draadloze luidspreker en all-in-one multiroom-muzieksysteem in één. De BeoSound 35 is voorzien van een gebruikersvriendelijke aanrakingsgevoelige interface en biedt geïntegreerde toegang tot streamingdiensten voor radio en muziek. Het elegante aluminium design van de BeoSound 35 werd speciaal ontworpen om de hele ruimte te vullen met een gebalanceerd geluid – ongeacht of het systeem op een tafel staat of aan de muur hangt.

Enorme prestaties in een slanke behuizing

De solide basis voor de ruimtevullende stereobeleving wordt gevormd door twee, centraal in de kast geplaatste 4-inch bas-drivers. De twee naar buiten gerichte 3⁄4-inch tweeters in de beide uiteinden van de BeoSound 35 geven ieder muziekdetail kleur en zorgen voor een gelijkmatige verspreiding van het geluid door de ruimte. De BeoSound 35 verrast met een krachtiger geluid dan men in eerste instantie van een dergelijk compact muzieksysteem zou verwachten. Het geheim? Alle vier de luidspreker-units worden aangedreven door aparte 80-watt klasse-D versterkers.

Touch. Go.
Alles in één

U kunt de BeoSound 35 direct bedienen via het bedieningspaneel op het muzieksysteem zelf. De muziekbron instellen, een bepaald nummer selecteren en/of het volume regelen – het is kinderspel met de intuïtieve en aanrakingsgevoelige interface. Maar als u de voorkeur geeft aan bediening op afstand gebruikt u de BeoRemote One of de gratis BeoMusic app. En dankzij de geïntegreerde muziekstreamingdiensten Spotify, Deezer en TuneIn in de BeoSound 35, hebt u met één druk op de knop toegang tot miljoenen muziekstukken, talloze afspeellijsten en duizenden radiostations.

Moeiteloos veelzijdig
In alle kamers. Op elke plaats

De BeoSound 35 is ongetwijfeld één van de meest veelzijdige muzieksystemen van Bang & Olufsen ooit. Het minimalistische design oogt als een artistieke pennenstreek aan de wand en gaat moeiteloos in ieder interieur op. Dankzij de vijfhoekige vorm laat het muzieksysteem zich gemakkelijk kantelen en biedt u direct toegang tot het aanrakingsgevoelige bedieningspaneel. Het maakt dus niet uit of u de BeoSound 35 hoog of laag aan de wand bevestigt, of op een tafel plaatst, de display is altijd goed zichtbaar en direct toegankelijk voor handmatige bediening.

BeoSound 35
BeoSound 35 - Muurbeugel
BeoSound 35

BeoSound 35 – Muzikaal krachtig

De solide basis voor de ruimtevullende stereobeleving wordt gevormd door twee centraal in de kast geplaatste 4”-basdrivers. Elk van de drivers wordt aangedreven door een versterker van 80 watt. Een tweeter van 3⁄4 inch aan beide uiteinden van de kast zorgt voor een vol stereogeluid. De tweeters zijn 30 graden naar buiten gericht, zodat u niet in de ‘sweet spot’ hoeft te zitten om een geweldig geluid te ervaren. Elk van de drivers wordt aangedreven door een versterker van 80 watt.

BeoSound 35
BeoSound 35
BeoSound 35

BeoSound 35 – Perfect voor flexibel wonen

Een nieuwe trend is zichtbaar met betrekking tot levensstijl. Mensen leven flexibeler en mobieler. We richten onze woning anders in volgens een nieuwe filosofie van vrijheid, eenvoud, lichtheid, flexibiliteit en mobiliteit. Alles wat u nodig hebt. Waar en wanneer dan ook. Geluid zoals u dat wilt. In een kleur zoals u dat wilt. Zo is BeoSound 35 niet alleen verkrijgbaar in aluminium, maar ook in messing als onderdeel van de Cool Modern Collection.

BeoSound 35
BeoSound 35 - Cool Modern Collection
Meer informatie?

Prijs

 € 2.295,-

Beleef de BeoSound 35