21782
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21782,page-child,parent-pageid-22480,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-8.9.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

BeoPlay M5

Maak kennis met de Beoplay M5, een draadloze luidspreker die de muziek in de verschillende ruimtes naadloos met elkaar verbindt en je huis met een weergaloos authentiek geluid vult. Dankzij de ingetogen aluminium bovenkant en de verwisselbare cover van gemêleerd wolgaren laat de Beoplay M5 zich overal stijlvol plaatsen. Basisgedachte achter het opvallende design van de Beoplay M5 is dat de luidspreker ruimtes muzikaal met elkaar verbindt. De vorm geeft aan dat het geluid rondom wordt geprojecteerd, voor een altijd weergaloos authentieke geluidsweergave, ongeacht de positie van de luisteraar.

True 360 Sound

De vier eindversterkers van de Beoplay M5 zorgen voor een indrukwekkend rijke 360º sound in een kwaliteit waarvan je versteld zult staan. En waar je de compacte M5 ook neerzet, iedereen in de ruimte profiteert van dezelfde fenomenale geluidsbeleving.

Connect. Play. Enjoy.

De compacte, ronde vormen zijn een duidelijke verwijzing naar het bedieningsgemak en de flexibiliteit van de luidspreker. De M5 biedt als stand-alone een krachtige geluidsbeleving, maar laat zich ook heel gemakkelijk, via WiFi of Bluetooth, met andere draadloze luidsprekers verbinden voor een ononderbroken muziekconcert door het hele huis.

Blend in. Stand out.

Het design van Cecilie Manz is ingetogen en stijlvol. Met de verschillende covers van Kvadrat kan het uiterlijk van de M5 aan elk interieur worden aangepast. De matte aluminium bovenkant is geparelgestraald en geanodiseerd. Het is een touch-paneel met volumeknop waarvan de aanraking een beleving op zich is.

Meer informatie?

Prijs

 € 600,-

Beleef de BeoPlay M5