23311
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23311,page-child,parent-pageid-22480,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-8.9.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

BeoPlay M3

De Beoplay M3 is een compacte, krachtige, draadloze luidspreker die elke ruimte vult met het kenmerkende Bang & Olufsen geluid – en de nieuwste aanwinst in ons ‘connected audio‘-assortiment. De luidspreker sluit naadloos aan op de Beoplay A9, A6 en M5 in een multiroom-opstelling of functioneert op zichzelf of met een ingebouwde Chromecast- of Airplay-luidspreker. De vorm van de Beoplay M3 is gebaseerd op een eenvoudig silhouet. Dit geeft de luidspreker een strakke uitstraling en een heel eigen karakter, dat eenvoudig te veranderen is door een andere cover te kiezen – verwisselbare aluminium covers of wollen Kvadrat-textielcovers zorgen dat de Beoplay M3 in verschillende interieurstijlen past. De strakke en elegante Beoplay M3 straalt in zijn eenvoud.

Krachtig, kenmerkend geluid

De Beoplay M3 biedt een verfijnde en precieze geluidsbeleving. De luidspreker vult iedere ruimte, van klein tot middelgroot, met het rijke, authentieke en kenmerkende Bang & Olufsen geluid. Daarnaast wordt de geluidskwaliteit nog verder verbeterd dankzij de nauwkeurig geplaatste woofer en de met zorg vormgegeven disperser die garant staat voor een uniforme geluidsverspreiding.

Akoestische materialen

Om zowel het geluid als het design van de Beoplay M3 te optimaliseren, werden met zorg geselecteerde materialen vakkundig met de hand verwerkt. De verwisselbare frontcovers zijn afgewerkt met gemêleerde lamswol of geparelstraald aluminium. De zachte polymeervoet zorgt voor de benodigde stabiliteit en verbetert de weergave van de lage tonen.

Connected Audio

Laat muziek door iedere ruimte in uw huis stromen met Beoplay A9, A6, M5 en M3 connected audioluidsprekers in een multiroom-opstelling – rechtstreeks vanuit de cloud en in de hoogste geluidskwaliteit. We hebben geen grote hoeveelheden schakelaars en knoppen nodig. Om de luidspreker aan de persoonlijke voorkeuren aan te passen, gebruikt u de Beoplay App voor al uw favoriete functies en dan kan het luistergenot beginnen.

Meer informatie?

Prijs

€ 300,-

Beleef de BeoPlay M3