23722
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23722,page-child,parent-pageid-22465,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-8.7,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

BeoPlay P6

Met een rijk, krachtig geluid en de beste materialen zoals een geparelstraald aluminium rooster en een leren draagband die met het verstrijken der jaren steeds mooier wordt, biedt de P6 volledige veelzijdigheid. De spat- en stofbestendige P6 is zo flexibel dat hij in elke kamer van een huis gebruikt kan worden, inclusief de keuken en badkamer – of eenvoudig kan worden opgepakt om mee naar buiten te worden genomen.

Geïntegreerde aluminium knoppen

De flexibele eigenschappen van aluminium en de fijne snijlijn tussen de toetsen zorgen voor het zachte aanraakgevoel als de toetsen worden ingedrukt en daarna moeiteloos hun oorspronkelijke positie weer innemen. Het ontwerp is geïnspireerd op de Beomaster 6000, het iconische geluidssysteem van Bang & Olufsen, ontworpen door Jacob Jensen.

Authentiek en natuurlijk

De fraai vormgegeven roosters die de luidspreker omvatten, zijn gemaakt van geparelstraald en geanodiseerd aluminium. De dubbele leren draagband biedt een warm contrast met het aluminium en geeft een uniek gevoel.

Bang & Olufsen Signature Sound

Voor een compacte en draagbare luidspreker produceert de P6 een verbazingwekkend rijk geluid en een indrukwekkend volume. De luidsprekerkast biedt plek voor wel drie luidsprekereenheden, waardoor de luisteraar over een krachtige luidspreker beschikt – en het True360 geluid staat garant voor een gelijkmatige geluidsverspreiding.

Meer informatie?

Prijs

€ 400,-

Beleef de BeoPlay P6