21879
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21879,page-child,parent-pageid-22465,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-8.9.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

BeoPlay A1

De BeoPlay A1 is een stof- en spatbestendige, ultra-draagbare Bluetooth-luidspreker met geïntegreerde microfoon. De fenomenale 360°-technologie laat u genieten van natuurgetrouw geluid en diepere bastonen. De BeoPlay A1 werd speciaal ontworpen voor de liefhebber van fenomenaal geluid met een weergaloos design. Het compacte formaat past in de palm van uw hand en dankzij de vorm past de luidspreker moeiteloos in uw tas of in uw jas- of broekzak. Met een batterijcapaciteit van tot maar liefst 24 uur, biedt de BeoPlay A1 u een langere afspeeltijd dan  luidsprekers van concurrerende merken.

Bring it everywhere

BeoPlay A1 past perfect in de palm van uw hand, weegt maar 600 gram en vanwege de vorm is de BeoPlay A1 gemakkelijk op te bergen in een tas. Deze bluetooth speaker kan gemakkelijk meegenomen worden op reis waarbij u ook van de Bang & Olufsen Signature Sound kunt blijven genieten.

Up to 24 hours

Eindeloos luisterplezier. Tot 24 uur afspeeltijd op normaal volumeniveau, BeoPlay A1 zal nog lang spelen nadat de meeste concurrenten uit zijn gegaan. Wanneer dan de tijd daar is om de BeoPlay A1 op te laden, past het smart charging systeem automatisch de oplaadsnelheid aan om zo de capaciteit van de USB oplader optimaal te gebruiken – en om zo snel mogelijk weer klaar te zijn voor het volgende avontuur.

More sound. More bass.

De Bang & Olufsen Signature Sound komt uiteraard volledig tot zijn recht in de BeoPlay A1. Dit met True360 sound, wat inhoudt dat het geluid in 360º verspreid wordt. De bluetooth luidspreker bevat een geluid dat beter is dan men zou verwachten gezien het gewicht en formaat. Met een piekvermogen van 2 x 140 Watts hoeft u niet vlakbij te speaker te zitten om van uw muziek te genieten.

Meer informatie?

Prijs

€ 250,-

 

€ 200,-

Beleef de BeoPlay A1