21904
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21904,page-child,parent-pageid-22465,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-6.7,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

BeoLit 17

Draagbaar, naar eigen wens aan te passen Bluetooth luidspreker die een krachtige en heldere audioweergave produceert in stijl. Gekenmerkt door True360 sound, smart USB-C oplader en tot wel 24 uur speeltijd. Dit alles met authentiek en ongelofelijk precies Bang & Olufsen Signature Sound. BeoLit 17 is een enorm krachtig muzieksysteem door de 2 x 120 Watts piekvermogen. Met de aanpasbare Connect-knop kunt u uw favoriete feature gemakkelijk benaderen.

Genuine style

BeoLit 17 is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, waaronder geanodiseerd aluminium en stevig volnerfleer. Dit alles voor sterkte, schoonheid en gebruiksgemak, de BeoLit 17 is immers makkelijk mee te nemen door het leren hengsel.

Up to 24 hours

Eindeloos luisterplezier. Tot 24 uur afspeeltijd op normaal volumeniveau. Wanneer dan de tijd daar is om de BeoLit 17 op te laden, past het smart charging systeem automatisch de oplaadsnelheid aan om zo de capaciteit van de USB oplader optimaal te gebruiken.

True360 sound

De Bang & Olufsen Signature Sound komt uiteraard volledig tot zijn recht in de BeoLit 17. Dit met True360 sound, wat inhoudt dat het geluid in 360º verspreid wordt. Hierdoor kan iedereen genieten van het geluid dat de Beolit 17 reproduceert ongeacht waar deze geplaatst wordt.

Meer informatie?

Prijs

€ 500,-

Beleef de BeoLit 17