23498
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23498,page-child,parent-pageid-22502,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-6.7,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Essence Remote

De Essence Remote is een one-touch afstandsbediening dat u aan de muur bevestigt of daar neerzet waar het u het beste uitkomt. Het design is bijzonder minimalistisch en maakt het bedienen van uw muziek tot kinderspel omdat u directe toegang heeft tot de vele muziekdiensten en de duizenden internet-radiostations wereldwijd. De luxe van eenvoud. Perfect te combineren met draadloze luidsprekersystemen en de BeoSound Core.

Pure eenvoud

Start uw favoriete radiostation of muziekbron met een enkele tik. Afspelen, stoppen, volgende, vorige en volume. De bedieningselementen op de Essence Remote zijn gereduceerd tot het essentiële, waardoor alles net zo eenvoudig blijft als het inschakelen van de verlichting. Alles om ervoor te zorgen dat u in alle eenvoud kunt genieten van uw favoriete muziek.

Eenvoudige plaatsing

De op batterijen werkende Essence Remote vereist geen enkele installatie en kan overal worden geplaatst waar u maar wilt. De energiezuinige Bluetooth-verbinding met andere producten zorgt voor een probleemloze plaatsing en volledige flexibiliteit. U kunt zelfs meerdere controllers in huis houden, zodat uw muziek altijd binnen handbereik is.

Aluminium kunst

Essence Remote is verkrijgbaar in twee versies: een ronde controller voor wandmontage en een tafelstandaard met een elegante aluminium basis voor een stevige plaatsing op elk plat oppervlak. De cirkelvormige controller is omgeven door een natuurlijke, glasgestraalde aluminiumring met 360º beweging, die zorgt voor soepele interactie en feedback.

Meer informatie?

Prijs

€ 250,-

Beleef Essence Remote