23137
post-template-default,single,single-post,postid-23137,single-format-video,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Nieuw: BeoLab 50

Met trots kondigen wij het laatste resultaat aan van Bang & Olufsen’s inspanningen om de toekomst van geluid te creëren: de BeoLab 50 biedt een uitzonderlijk prestatievermogen met innovatieve geluidsbediening en een uniek ontvouwend ontwerp. Een actieve luidspreker van het hoogste niveau en met een bescheiden formaat, die in elk interieur thuis hoort.

 

DE TOEKOMST VAN GELUID IS HIER

De BeoLab 50 is de eerste speaker van Bang & Olufsen die direct voortkomt uit onze prestigieuze en innovatieve BeoLab 90, die een geheel nieuwe standaard voor state-of-the-art speakers heeft gedefinieerd.

Zodra de BeoLab 50 wordt ingeschakeld, komt de Acoustic Lens omhoog; klaar om het geluid optimaal te verspreiden. U kunt het geluid aanpassen aan het aantal mensen, bijvoorbeeld als u een feestje geeft of een film kijkt, of u kiest voor de klassieke luisterpositie.

 

KRACHTIGE UITMUNTENDHEID

Ondanks zijn bescheiden formaat levert de BeoLab 50 een ongelofelijke akoestische prestatie van 2100 watt die uit de maar liefst zeven speaker-drivers schalt. De digitale en analoge verbindingen, en onze Bang & Olufsen-app voor gepersonaliseerd afspelen geven u plaatsings- en gebruiksvrijheid waardoor u optimaal kunt genieten.

 

ENTHOUSIAST?

Nu te bekijken in onze showroom in Berlicum en meer details van de BeoLab 50 vindt u hier. Wij horen graag wanneer u tijd heeft, zodat wij u kunnen verrassen met een prachtige demo van deze bijzondere luidspreker. Uiteraard behoort een demo buiten reguliere openingstijden tot de mogelijkheden.

BewarenBewaren